inlägg från mobilen

Jag har precis lyckats få igång Internet på mobilen efter nu ca 3 veckor som jag har haft den:) Men iallafall så, det har blivit höst ute, känns ju sådär! Bra med hösten: - det blir mysigare när det blir mörkt fort ute - julafton och allt roligt som händer runt om julen kommer snart:) Dåligt med hösten: - alltid kallt, blåsigt eller regnigt ute - man måste börja använda jackor och lite jobbigare kläder Men nu ska jag sova, imorgon ska jag upp kl 8 sen så ska pappa köra mig in för vi ska ta ut pengar och så för på eftermiddagen sen ska jag klippa / färgade mitt hår. Så imorgon är det förhoppningsvis sista gången som ni ser mig som blond för ett tag :D Sov gott

slut på helgen

nu är det söndag redan, alltid så ska veckor och speciellt helger gå så fort!
imorgon är det skola igen och jag börjar kl 8 och slutar 20 över 3...

idag så har jag inte gjort så mycket. vi har iaf fått igång badtunnan, så den har vi badat i nu ikväll =)
i början så var det nästan för varmt för att man skulle kunna klara av att sitta där en längre stund utan att gå upp i mellan åt. men sen lite senare så blev det bättre.
ska sova nu så

Ha det så bra & Sov gott

Badtunnan

idag kom våran badtunna som vi beställde tidigare i sommras. den är ännu inte i kopplad och så men det ska vi fixa imorgon =)




Bilder från matfestivalen






Mattias


Erik


Danny Erik Mattias


Mattias Erik Danny

Dagens outfits


Detta fick bli outfiten för dagen
- Svarta tygskor från HM
- Svarta leggings från Vero Moda
- Begie kofta från Vero Moda


på matfestivalen på kvällen hade jag på mig
- marinblå chinos från Vero Moda
- Vitt linne från Gina Tricot
- Svart cardigan från ?
- Vit jacka eftersom vädret inte var på topp!

Matfestivalen

kom för ett litet tag sen hem från matfestivalen i skövde.
det var skit kul verkligen! var där med amanda ann-christine & gabriel. när vi kom dit först så regna det jätte mycket, men vi gick upp mit torget för att se på e.m.d. när de börja spela så slutade det regna och det blev hyffsat fint väder. sen när de var klara så träffade vi josefine & mikaela ett litet tag =) jag ann-christine & josefine åt någon mat från ett ab matställen, det var typ kyckling spett & bröd?, medans de andra åt på mc-donalds. sen gick josefine och mikaela så vi andra gick runt lite & sådär, träffade en hel del roligt folk! ;) runt kvart över tolv så gick bussen hem och nu är jag hemma.

tog även lite bilder så de kommer nog upp här imorgon =)
Sovgott


Wok stugan

Hej!
nu har jag äntligen kommit hem. åkte in till stan med familjen runt halv 8 8 för det var uppet till 9 idag i stan. kolla runt lite i affärerna och inne på vero moda så hittade jag ett par marinblå chinos, beige stickad kofta och ett par svarta leggins (:
sen när i var klara på stan så gick vi till wok stugan för att ta med oss mat. de skulle precis stänga men gjorde iordning mat ialla fall till oss så det tog lite längre tid. men det gick bra och det vart skitgott!
nu är jag väldigt trött, inte riktigt min grej det där med att gå upp kl 6 på morgonen. ska göra det imorgon också så får nog ta och sova nu!

Sov gott

Snart helg!




Dagens outfit:
- Stickad tröja
- vitt linne
- blå jeans
- vita tygskor

& imorgon är det fredag vilket innebär helg!
om det blir som det är tänkt så ska iallafall änså länge jag och amanda till matfestivalen, så det blir kul=)

Onsdag

skrev aldrig något igår, så tar lite kort om onsdagen nu.
skolan var helt OK och vi slutade vid halv två. bussen gick halv 3 så jag gick ner till resecentrum för att vänta. mötte Suzanne där nere och vi bestämmde oss för att åka till gudhemsskolan. när vi väl kom dit så var det inget roligt folk där, 9:an hade slutat och 8 var på klassresa och det var även ingen av lärarna där...
sen mot kvällen så var jag ute och övningskörde lite, körde till skara för vi skulle dit och handla. sen när vi kom hem runt halv 10 så gick jag och la mig och övade på engelska glosorna som var tills idag.


själva meningen med bloggen...?

den själva meningen med att jag skaffade en blogg nu i sommras var att jag skulle skriva om gymnasiet och så. nu har det gått fyra dagar och än har jag inte skrivit något.. men iförsig så har vi knappt gjort något än ;)

första dagen så hade vi mesta massa övingar för att lära känna varnadra och veta vad de andra heter. + att vi fick endel papper och sånt.
sen andra dagen var en kort och bra dag. lite mer "lära känna varandra övningar" och en genomgång om vad som kommer att hända de här tre åren.
tredje dagen var det först en engelska diagnos sen en promenad på 8 km.
och idag den fjärde dagen så började själva lektionerna. idag hade vi bara tre st, engelska, information & layout och turism.

vet inte riktigt hur det kommer bli med att skriva om skolan, vi får se helt enkelt! :)

Hårfärg? Frisyr?

ja, nu har det gått så långt som det inte fick. mitt hår har fått alldeles för slitnatoppar. så nu har jag tänkt att jag ska ringa och boka en klipp / och färg tid i veckan. men vet inte ännu hur jag ska klippa eller färga håret. trött på vara blondin utan ens ha några andra färger i håret, så nu ska det bli ändring på det vare tänkt ;)
med själva frisyren kommer det nog inte bli en stor skillnad med men med hårfärgen ska det bli det iallafall. jag ska lägga upp en bild på hur jag kan tänka mig så får ni se :)



Mitt hår nu. rätt tråkigt men ändå rätt bra för man kan göra många frisyrer med det...


& så här skulle jag vilja att mitt hår såg ut! mellanblondt men ändå lite mörkare, och att det skifftar i olika nyanser.

hm?



åh, jag saknar mina långa naglar. men på ett sätt så är det ändå rätt skönt att ha dem korta. det blir mycket enklare så...
så frågan är, ska jag spara ut dem till långa eller behålla de korta!?

Skolan

Hej!
nu sitter jag i skolan och har information och layout. vi ska skriva ett brev till våran lärare på groupwise som jag inte har använt sen jag gick in 2-3:an typ. men det ska nog gå bra.
får skriva klart brevet nu, sen har vi lunchrast och sen en lektion till, tror det var turism =)
Ann-Christine hälsar!

Ha det fint

Half Baked

Snart ska jag gå och hämta min ben & jerry´s. ska smaska lite på den samtidigt till en film. sen imorgon ska jag upp kl 06.30. sen skolan och då är det först engelska diagnos sen friluftsdag till kl 11 ngt tror jag det var =)


22 augusti

just nu kollar jag på filmen I can never be youre woman och dricker te.


Sjuk!

Hejsan!

dagen började med att jag kollade på kl, såg inte vad den var riktigt så la mig ner igen för att somna om. hann knappt lägga mig innan det kopplade vad kl sedan var, så tog upp mobilen och såg att den var 06.53!, bussen går 07:17. så det var ca 20 min kvar ;s men ialla fall så löste det sig och jag åkte med mamma in till stan. jag har även blivit förklyld vilket inte är diekt en höjdare! sen väll på skolan så fick vi göra lite övningar för att lära känna varandra bättre & så.. sen blev det genomgång med den andra HP klassen och deras mentor =) när kl var 11 så var dagen slut, hade en jäklans huvvudvärk så tog bussen hem direkt.

när jag kom hem så satte jag mig vid datan och kollade på lite mtv pogramm. sen vart jag väldigt rastlös så gick och la mig runt 4 ngn gång. vid halv 8 så vaknade jag upp, så nu har jag drukit lite TE och ätit blåbärsoppa och varma mackor =)

Ha en bra fredagskväll

HP09b

yey, första dagen på gymnasiet är avklarad! dagen gick himla fort men var ändå rättså långtråkigt.. men jag tror att de här kommer bli 3 bra år =)




outfiten för första dagen!
- vit blus/klänning från Vero Moda
- Svarta leggins
- Svarta sandaler från ellos

del 2

Onsdag: på onsdagen så åkte vi in till sousse centrum för att gå i medinan och moskén. medinan är som en slags marken i smala gator. och inne på moskén så fick man inte visa axlarna elr knäna så jag fick gå i t-shirt och leggins hela dagen, galet varmt var det! sen tog vi lilla tåget hem och solade och badade resten av dagen, på kvällen blev det som vanligt att gå ner till resturangen och äta.




jag fick testa at väva matta


& fick sedan ett armband


outfiten på kvällen

Torsdag: På torsdagen gjorde vi inget typ, låg vid poolen hela dagen och var även nere vid havet en stund. Vi beställde även resan till Tunis.


Torsdagskvällens outfit

Fredag: Fredagen såg typ likadan ut som torsdagen. på kvällen åt vi först och sedan gick vi en sväng vilket vi även gjorde de flesta andra kvällarna. Vi spelade poker vilket vi också gjorde även de andra flesa kvällarna ;p


Fredagens outfit



Lördag: På lördagen hade vi beställt resan till Tunis som är Tunisiens huvudstad. vi fick gå upp kl halv 7, så då var vi först till frukosten. sen gick bussen hid 20 i 8, bussresan tog ca 2 timmar. när vi väl var där så fick vi först gå i Tunis medina. sen ta bussen igen runt 12 för att åka och äta på ett hotell. sen blev det bussen igen då vi skulle åka till en liten by som hette typ Kartagon där det var mycket vacker utsikt över havet. sen tog vi bussen hem igen till sousse. 






Fredageskvällens outfit

Söndag: sista dagen:( vi pressade hela dagen lång vid poolen. sen senare mot kvällen så gick vi ner till stranden/havet för att ta lite kort och så.








sista kvällens outfit

Måndag: Vi fick vakna runt halv 3 på natten för att ta transfern till flygplatsen. 20 i 7  så lyfte planet hem till sverige. nör vi klev av i svergie så var det 13 grader, yippie!




Nu så!

Nu kommer uppdateringen & lite bilder från Tunisien!

Måndag: Vaknade runt halv 5 på morgonen och gjorde iordning mig. sen så övningskörde jag till landvetter, först hämtade vi camilla och cecilia i stan. väl på landvetter så åt vi lite frukost sen chekade vi in vid tio, gick igenom tullen och allt. sen gick vi lite i tax freen, vid halv 11 fick man gå ombord på planet som sedan lyfte vid 11, vi fick även mellanlanda i malmö för det var några därifrån som skulle med också. tror det var runt 4 någon gång (tunisisk tid) som vi landade sen i tunisien. direkt när vi steg av planet så kände vi den varma luften. vi hämtade väskorna och sen gick vi på bussen som skulle ta oss till hotellet. när vi kom till hotellet så bytte vi om till badkläder direkt för att sedan gå ner till poolen. jag & pappa prövade en av rutschkanorna och sen gick vi ner till havet, dit var det bara lite mindre än 100m så det var skönt. eftersom kl var rätt mycket så blev det inget solande denna dagen utan vi gick upp och duschade och gjorde oss iordning inför kvällen . Varje kväll så åt vi middagsbuffé på hotellt.


Camilla på väg till landvetter



Tisdag: Hela dagen blev till att vara vid poolen, vi fick inga solstolar för vi hade inte en aning om att man var tvungen att gå upp vid typ 6 för att få några, men vi klarade oss. satt antingen vid pool kanten, var i poolen elr var nere vid havet. denna kvällen så var det någon speciell kväll på hotellet så de hade flyttat ut alla bord och stolar. det kom även en man och tog kort på alla, och de korten fick man köpa dagen efter.



nu ska jag iväg och träna, så uppdatering för de andra dagarna kommer senare ikväll! :)

Klippet ger många minnen av tunisien



Uppdaterning och bilder kommer senare, kanske idag!

TUNISIEN

Godmorgon

jag har precis gjort iordning mig och nu ska vi åka om 10 min!
 Ha det fint

(y)




packningen till tunisien


lila boxer linna/ vita shorts & blått tubtopp linne / vit kjol


grönt boxer linne / svarta addidas shorst & röd blommig tubtopp linne / bruna shorst


jeans shorts / rosa linne & beiga shorts / rosa t-shirt


Vit röd randig långärmad tröja / rosa addidas tröja


två strand klänningar


tre finklänningar.

Tror att det ska bli bra! ni får ha det så bra här hemma. det kommer inte att bli någon uppdatering här nu på 9 dagar så vi hörs när jag kommer hem! =)

händelserik dag

ja, det var det verkligen!

det började med att vi åkte till göteborg vid halv 11, mötte upp familjen granliden vid floby sen körde jag hela vägen till allingsås där jag stannade och bytte med pappa. sen när vi kom till göteborg så gick vi till liseberg med en gång. först åt vi sen åkte vi allt. runt kl 6 så gick mamma, pappa, peter & anita för de skulle iväg till madonna. så då åkte vi andra allt det sista som vi inte hade åkt än, vi avslutade med att åka bergsbanan, vilket fick mig att må väldigt illa ;/ så vid 8 så gick vi till bilen för då kände vi att vi var klara + att parkirings biljetten gick ut då. två gånger fick vi stanna på vägen hem för jag mådde inte bra.

sen väl hemma så kläckte jag de smarta orden att vi inte hade någon husnyckel..! cecilia skulle med tåget för hon skulle till skövde och alla hennes nycklar till lägenheten och bilen var inne i vårt hus och camilla skulle in och sova för hon ska snart iväg och jobba natt, så vi blev rätt stressade och gick runt huset i hopp om att det skulle vara något fönster öppet, men det var det inte. sen kom jag på att mitt fönster är bara att putta inåt så öppnar det sig. men det är ju på andra våningen så då fick vi springa leta och hämta en stege som skulle sättas i hop med en annan stege, bara det tog oss fem-tio minuter att få ihop dem, både farfar och morfar fick komma ner och hjälpa oss. men sen till slut satt de fast i varandra och jag fick klättra upp för att putta in mitt fönster.

nu sitter jag här i vardagsrummet helt själv och bloggar samtidigt som jag ser på en film. ska snart väcka camilla för hon ska iväg, och snart kommer mamma och pappa hem.

imorgon så ska jag packa klart det sista för tunisien och även städa mitt rum om jag hinner med det !

Ha det så bra

Liseberg med kusinerna

God Morgon på er =)

vid elva idag så ska vi åka till liseberg, jag camilla cecilia amanda robin philip och johan. ska bli kul har ju inte varit där iår än.. medans vi är på liseberg så ska mamma & pappa peter & anita gå på madonna ikväll. så nu måste jag göra mig iordning,

Ha en fin dag


Panka & Skövde

Hallojsan

dagen började med att jag vaknade och åt frukost och fixade iordning mig. sen tog jag moppen ( som jag för övrigt inte använd på  över en månad, så den vart väldigt trög) in till stan där jag mötte upp amanda vid form. vi åkte direkt upp till panka för att sola & bada, väl där så doppade vi oss direkt. sen solade vi ett tag och så =) efter tag kom även elias och sebastian, så det var ju trevligt! vid halv 2 ngn gång så gick jag och amanda och duschade sen åkte vi ner till stan och åt mat på wok stugan. sen vid tio över 3 så åkte vi till skövde för att shoppa lite grejer, tog även en glass ute i solen!

annars då, så är det lite krångel med den nya mobilen, först så fick jag ett nytt nr men de skulle byta tillbaka till mitt gamla nr sa det igår, och det skulle bara ta 5 min, det hade de inte gjort så pappa fick ringa dit imorsa och säga till dem det igen, så runt 5 idag så fick jag tillbaka mitt gamla nr. sen så har jag även inte någon svensk meny utan den finns bara på engelska, men har nog lärt mig hälften av telefonen nu nästan så det ska nog gå bra!

bilder och sånt kommer imorgon

Ha en bra kväll

Ny Mobil



var i skövde idag för att hämta min gamla mobil, köpte då även en ny! det blev en HTC magic =)

härlig dag på altanen

ja, idag var det sjukt varmt ute. började med att jag gick ut och la mig i shorts och linne en stund på altanen, men fick snabbt gå in för att byta om till bikini. efter tag kom även camilla, och då satte vi även på spotify och kopplade in de stora högtalarna till den bärbara datorn så vi fick musik till altanen. så där har jag i stort sett spenderat min dag, inte alltid fel!

fick även ett sms från telenor att min telefon som jag inte har haft på hela sommaren hade kommit, så den ska vi åka hämta imorgon.. =)


118100

haha, jag skickade ett sms till 118100 och frågade vem caroline forendal var? så här svarade de: Caroline Forendal är en snygg och trevlig tjej som är 16 år och bor i Falköping. Hon gillar att vara med sina vänner och att vara ute och resa runt om i världen.

Tränings outfit


Tisdag

God kväll på er

nu är jag äntligen hemma. åkte till lager 157 vid halv 12 tiden, väll där så gick vi först i affärerna runt om sen i lagar 157. där så köpte jag två linnen och två trosor, hade tänkt att köpt mer men tyckte inte att det fanns så värst mycket... när vi var klara inne på lager så gick vi och åt, jag tog en tacotallrik. sen åkte vi hemmåt. snabbt hem för att byta om till träningskläderna, idag blev det att träna yoga bodybalance. nu ska jag bara ta det lungt ikväl. =)

Ha en fin kväll



- Två likadana linnen, Gröna & lila
- Grön / vit randiga hipsters
- Blommiga Frank dandy

Dagens outfit



Rosa adidas tröja: Stadium
Vitt linne: Vero Moda
Vit T-shirt: Gina tricot
Chinos: Gina Tricot

Lager 157

Godmorgon

nu ska jag snart iväg till lager 157 med cecilia och camilla och shoppa lite förhoppningsvis! så ska hoppa in i duschen och fixa iordning mig.

ha en bra dag


Måndag

hejsan

idag har jag städat mitt rum och även kollat lite på vad jag ska ha med mig till tunisien, om en vecka är vi där!, det var fem års sen som vi var utomlans sist så det ska bli redigt kul :) idag har jag även varit och tränat 3x30 min.

för övrigt så har våran data kraschat, så nu sitter jag vid camillas dator. kusin robin har tagit hand om datan och skulle kolla på den, så vi får se :)

nu sitter jag och kollar på beck sen ska jag sova, så

Sov gott

American best dance crew

hej hej =)

idag var det en rätt slö dag, började min dag med att äta frukost sen har jag iprincip kollat på american best dance crew season 2 som har gått på Mtv hela dagen. gick ut och solade lite vid 3 men då gick solen i moln så det var ju inte så värt...

nu håller vi på och kollar på en film, fast jag fattar typ inget av den så skrev ett inlägg här ist ;)

Ha det så bra


lite bilder från kvällen


                                                  Jag och Camilla


                                                  Jag och Cecilia


                                 Anita, Peter och Robin


Kvällens outfit



rosa/blå blommig body: Vero Moda
Svart midje kjol: Kapphal

SOL

ja, augusti kunde ju inte ha börjat bättre eller!? :) inte kanske riktigt den där värmen som det va i början av sommarlovet, men det är iallafall sol!

idag vaknade jag runt 9, åt frukost, väckte cecilia sen åkte vi in till form och tränade. sen åkte vi till henne och åt jordgubbar och glass! smarrigt =) när jag kom hem så har jag städat lite & hann även med att sola ett tag (y) nu ska jag hoppa in i dushen och fixa iordning mig för ikväll, sedan ska vi på 40-årskalas!

Ha en bra kväll


RSS 2.0