...

för exakt ett år sen, 30 maj 2009, så var jag och mina systrar på svalnäs och badade för första gången det året. idag, 30 maj 2010, är det inte ens sol och inte ens varmt ute och det har inte varit riktigt varmt än i år. knepigt det där! tycker allt att det kan bli sommmar nu :)


svalnäs för ett år sen

morsdag 30 maj



Grattis Mamma ! <3

Lena Meyer-Landrut - Satellite

Eurovision Song Contest vinnare 2010


skyltfönster

någon som vet hur man målar ett skyltfönster!?
tar gärna emot tips på hur ett skyltfönster för mediamarkt skulle kunna se ut.

:)

dagens outfit


David Guetta & Chris Willis ft Fergie & LMFAO - Gettin Over You


29 maj

mår fortfarande inte helt okej. så idag blev det en lugn dag. har vart i lidköping en sväng med mamma och pappa och gjort lite ärenden. jag har övningkört hela vägen och när vi skulle hem så åkte vi lite småvägar mellan lidköping och skara, det är ju övning det också så! nu har jag varit ute och gått, hämta cykeln som stod kvar vid busshållsplatsen men det va hemskt mycket myggor ute så jag var inne snabbt igen.

ha det fint


dagens outfit


...

inte mycket till sällskap när man är sjuk är dem ju inte iallafall!


28 maj

hallå hallå!
igår var jag hemma från skolan. mådde inte alls bra, feber, förkyld och hosta som bara den! idag hade vi sovmorgon till 10 så jag åkte in till skolan för att vara med på företagsekonomin och datakunskapen. åkte hem efter det för jag skulle inte orkat mer. nu har jag precis ätit mat och ska strax sätta på en film men jag kommer nog somna istället. hehe

ha en bra fredagskväll


dagens outfit




tunika: kappahl
leggings: gina tricot

26 maj

rätt go dag. började halv 11 och slutade 20 över 12. först var det kören och sen var det bild så inget ansträngande alls. nu har jag pluggat marknadsföring, känns som jag gör det varje dag!? men det är en stor uppgift så.

förrut idag så ringde vi camilla, prata inte så länge men några ord blev det allt :)

nu ska jag ute i solen (!) och klippa gräset.

ha en fin dag

dagens outfit




vitt linne: vero moda
tröja: junkyard
mjukisbyxor: lager 157
skor: vita converse/ vita reebok idrottskor 

25 maj

idag var det friluftsdag. tennisen i förmiddags var la sådär, i början var det lite struligt på grund av vädret och så där, men vi körde ändå! efter det hade vi lunch och kl 12 så var det samling vid odenbadet för de som skulle promenera. promenaden blev inställd på grund av att det regna för mycket. var hemma vid typ ett sov en stund och nu ska jag strax äta middag. ikväll ska jag på kalas så innan det måste jag hinna med att plugga lite också.


springtur

nu vart det ett bra tag sen jag sprang, har bara powerwalkat det senaste. så idag körde jag på en hård springrunda.


friluftsdag

imorgon är det friluftsdag som står på schemat i skolan.
på förmiddagen så har jag tennis och på eftermiddagen blir det promenad.
hoppas verkligen inte på regn imorgon iallafall!


dagens outfit





svart linne: gina tricot
vit/randig t-shirt: HM
leggings: Cubus
skor: vita converse
+ svart kofta

24 maj

såg precis att camilla hade kommit ner till miami nu. skulle mer än gärna bytt plats med henne!

men men, själv sitter jag här hemma i ett regnit  sverige och pluggar marknadsföring. en vecka till och sen ska den vara inlämmnad, men jag känner att jag kommer inte behöva stressa utan kommer nog allt hinna :)

ha en fin dag

23 maj

vaknade halv 6, trött som bara den. runt halv 7 åkte vi iväg mot landvetter. väl på landvetter så blev det frukost på pressbyrån. när vi sagt hejdå till camilla och hon gått in i terminalen så åkte vi vidare till borås. kollade lite i affärerna där. blev en tunkia och lite annat köpt. var hemma runt 3 och jag somnade med en gång på altanen i solen och vaknade runt 6-halv 7 av att det ar iskallt!

nu ska jag äta rabarberkräm och se på wallander.

ha det fint


let the bass kick in Miami

imorgon åker syster camilla iväg till Miami för att bland annat studera engelska. hon kommer vara borta i sex veckor. så imorgonbitti skjussar vi henne till landvetter för att säga hejdå och så :)

tror hon kommer få det kanon bra där nere! <3

kolla in hennes "miamiblogg" här!




dagen i bilder

vädret har vart på topp! förutom att jag plugga lite i förmiddags så har jag hunnit med att vara ute i soooolen! tror allt att jag blev lite brunare. 

 

22 maj

äntligen fint väder!

just nu sitter jag och pluggar på för fullt. tänkte bara göra lite på marknadsföringen så det känns att man kommer en liten bit på det iallafall. håller på med butiksaktiviteten, butiken jag har valt är media markt. vi får se hur det blir ;)


årets första..

...jordgubbar! dock såklart inte från sverige men ändå så var det riktigt gott.


dagens outfit




vitt linne: gina tricot
t-shirt: cubus
jeans: bik bok
skor: vita converse

matte nationellaprov

dagen började klockan åtta i stadsteatern där vi skulle ha nationella prov i matte. hade glömt miniräknaren i skolan dagen innan så pappa körde mig in till skolan först.
matten var rätt svår men ändå kändes det helt okej!

ikväll händer inget speciellt. jag hade hoppats på pizza men hörde att det skulle bli tacos istället, funkar la det med :) & sen skulle vi nog även hyra snabba cash så kvällen blir nog bra ändå!

ha en bra fredagskväll

21 maj

& det bara regnar, regnar och åskar hela tiden!


Don't Stop Believing - Journey


dagens outfit


svart linne: gina tricot
oversize t-shirt: HM
leggings: ullared
skor: svarta tygskor

översvämning

tunneln i skolan, påvägen till a-huset, var igenöversvämmad.
det har regnat en hel del så att säga!



20 maj

skoladagen var lååång, hade ett hål på ca 3 timmar.. som vanligt på torsdagar men ändå!

efter skolan följde jag med Hanna hem. vi skulle plugga lite på marknadsföringen och gjorde även så :) åkte hem runt halv 7 och tänkte att jag skulle fortsätta med pluggandet till halv 9 och att jag sen efter det skulle ut och springa en sväng.
men självklart just då skulle himlen öppna sig och regnet bara forsa ner. plugga gjorde jag en liten stund men eftersom åskan var väldigt nära och det blixtra som bara den så vart jag tvungen att dra ur datan, så mycket mer med pluggandet blev det inte heller! aja, tar tag i det i helgen/ nästa vecka ist ;)

ha det fint

dagens outfit


linne: vero moda
tröja: lager 157
jeans: HM
skor: vita converse

19 maj

jag är så trött, hela dagen har jag vart det! tänkte gå ut och sätta mig på altan ett bra tag och plugga lite matte.

ha en fin dag


så här blev håret från slingorna igår:


just nu


Joshua Radin - I'd Rather Be With You


18 maj

har inte mycket att säga men slänger in ett litet inlägg iallafall.
började tio idag och slutade kl tre. efter skolan mötte jag upp camilla och mamma på stan så gick vi till wokstugan och åt.

strax ska jag ut och springa en sväng sen när jag kommer tillbaka så ska camilla slinga mitt hår. hoppas verkligen att den bruna slingan i luggen försvinner den här gången!

ha det fint

17 maj

såg förut att i stockholm och lite här och var i sverige har dem 20 grader och sol, här i falköping har vi 12 grader och moln/ nästan regn! usch usch

aja, dagen idag har iallafall varit helt okej. rätt seg men det gick det med.
nu har jag precis testat mannikyr pennan och den var bättre än vad jag hade väntat mig. det ser mer neutralare ut med den än när man lackar vitt.

så här blev det :




fanny


du är underbar !

!


16 maj

då var långhelgen slut. imorgon är det måndag och även skolan igen, men nått som är bra är ju att det endast är fyra veckor till det efterlängtande sommarlovet! fy vad härligt

nu har jag precis gjort klart inför svenska föredraget som är tills tisdag och även hunnit med att sprungit en sväng. nu blir det duschen och sen sova.

ha det fint


sommardag

vädret idag kan ju inte ha blivit så mycket bättre än vad det har varit idag! varmt så man kunnat gå i t-shirt. jag har inte gjort något speciellt, mest vart ute på altan och solat och sådär. det har känts som om att det varit söndag men det är imorgon och det är riktigt härligt!

nu ska jag fixa klart en sak sen ska jag hämta lite glass & sätta på en film tänkte jag.

ha det fint


lite bilder från dagen




himlen var klarblå, bara något enstaka moln, men så kom detta molnet


White Satisfaction

tack för en mycket lyckad och rolig kväll ! :)


13 maj

så här fixar jag mina naglar:

1. filar dem raka


2. smörjer nagelbanden så de blir mjuka och inte spricker


3. penslar över vitaminoljan som stärker naglarna


4. lackar på färg eller eventuellt manikyr


resultatet

dagens köp


skövde

även fast vi var lediga idag så steg jag upp kl 7. först skjussa jag och camilla morfar till lidköping där vi mötte upp hans syster och hennes man. de åkte sedan vidare till södertälje och jag och camilla åkte till mcdonalds och åt frukost. guud va gott de va, har aldrig testat frukost på mcdonalds förrut.

sedan bärde det av till skövde. blev inte så mycket shopping men med mig hem fick jag iallafall en bikini (neon färgad rosa), aprikos färgad nagellack och en vit nagelpenna. efter detta hann vi även med att sola.

ska strax in till stan för att handla mat och lite andra grejjer.

ha det fint

11 maj

eftersom vi är lediga imorgon så tänkte jag ägna resten av kvällen till att se på film. har lite svårt att välja vilken bara. väljer just nu mellan dessa:


händelserik skogspromenad

kom nyss in från en mycket speciell promenad i skogen med camilla. vi stötte bland annat på små fågelungar som sprang runt på/under löven vilket var mycket hemskt! orkar inte skriva mer nu så bilderna får sammanfatta resten.








bilder från förra veckan..

...som aldrig kom upp här:










Jönköping

det blev jönköping till slut. en riktigt lång dag så är rätt trött nu kan man säga. körde både dit och hem så sammanlagt så blev det typ ?, lite mer än 16 mil som jag kört idag ;)
det blev iallafall köpt två tröjor, ett par jeans leggings och en bikini. sen även en sväng på IKEA, tänkte köpt en fotölj där men så blev det dock inte..

aja, nu ska jag springa en runda och sen se på wallander och äta glass !

ha det fint

8 Maj 2010

sitter här och försöker spela lite piano. strax blir det gå ut på en promenad i det mindre fina vädret.

imorgon var det tänkt att vi skulle åkt till göteborg med familjen, men så blir det nog inte längre ? tror det blir en sväng till jönköping för att kolla lite på A6 och IKEA istället.. men aja, det funkar brea det och :)

ha en fin dag


just nu:


...

lägger in ett litet inlägg för det som hände i fredags en bit utanför Gudhem. det är minst sagt riktigt hemskt att det kan gå till så som det har gjort.

här har ni en länk för att läsa mer om det:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7095568.ab

5 Maj

nu ska jag ha " spa kväll", eller vad man ska kalla det?
ska iallafall ha hårinpackning, ansiktsmask, duscha extra länge, smörja in mig med lotion + fixa naglarna m.m :)

ha en bra kväll


min kväll

- städa klart rummet. endast bädda rent kvar
- springa en runda eftersom jag bara var ute och slö gick förut
- duscha
- äta pannkakor
- sova

4 Maj

sticker ut och springer en sväng. bäst att passa på eftersom det inte regnar (snöar!?) just nu!

Oriflame

när jag kom hem så fick jag lite grejjer av mamma som hon hade skickat efter från oriflame. jättefina smycken och två creamer som luktar underbart!







hålla föredrag

sitter just nu på svenska lektionen och ska hitta ett bra & roligt ämne att hålla föredrag om. har absolut inga ideér alls.

förslag tack!?

2 Maj

dagen har varit kanon! sommaren har verkligen kommit, det känns. klippte gräset för första gången för i år. nyklippt gräs luktar sommar, underbart. nu ska jag plugga lite sen ut & springa en sväng. senare ikväll ska vi grilla :)

ha det fint


RSS 2.0