Snart Augusti

oj så fort tiden har gått detta sommarlov eller ? imorgon så är det redan 1 augusti, 19 dagar till att skolan börjar, 10 dagar till att jag åker till tunisien. tiden i augusti kommer bara försvinna känns det som nu ;p men ja, jag längtar faktiskt lite till att gymnsiet börjar, det ska nog bli kul =)

imorgn så ska jag vakna vid 9 sen ska jag in till form och träna spinning, sen på kvällen så är det 40-årskalas hos familjen granliden för att min farbror peter fyllde år idag :)

Sov gott

arn marathon

Hejsan =)

igår kväll så kollade jag & cecila på arn tempelriddaren, den var slut vid 2 någon gång så somnade sen direkt efter det. vaknade rätt sent idag, sen så skulle vi till skövde så har inte blivit någon uppdatering här.
just nu håller jag på och kollar på arn riket vid vägens slut. haha , ett riktigt arn marathon jag har? ;) men filmerna är bra , så:)

Ha det bra, Sov gott

Ben & Jerry´s

Hejsan!

nu har jag kommit hem från stan. mötet på form gick bra, det var en vikt -& längd kontroll som man får när man har tränat ett antal pass som jag har varit nu, sen var jag och mamma jobbade i tre timmar. efter det åkte vi och handla, köpte även med mig en ben & jerry´s som jag sitter och smaskar på nu :)

Ha en fin dag


...

haha, oj, det blev några stycken ;p och även väldigt blandade låtar, men det är så min musiksmak är, blandat! :) ajja, nu har ni ju lite och lyssna på ;)

Lite bra låtar


a cinderella story

´Hej Hej!

det har inte blivit någon vidare uppdatering här idag heller. har inte direkt varit inne vid datorn på hela dagen. 
nu ikväll så har jag sett på a cinderella story, det var en mycket bra film!

imorgon så ska jag först in till form på ett möte, sen ska jag med mamma och jobba i några timmar. så vi hörs i morgon eftermiddag =)

Sov gott



När den unga flickan Sams pappa dör tas hans café över av Sams styvmamma som tvingar henne att jobba där, då får hon också öknamnet "Caféflickan" i skolan. Samtidigt chattar Sam oavbrutet med en kille från hennes skola, med hemligt namn. På höstbalen stämmer de träff och allt i Sams värld förändras när killen med den hemliga mejladressen visar sig vara skolans populäraste kille. Finns det någon chans för Sam att bli ihop med honom, hon är ju bara en nörd som jobbar på café? Killens före detta flickvän gör också allt för att livet ska bli botten för Sam.


Film - Beck annonsmannen

Hejsan Hejsan!

att träna idag var underbart. brukar inte i vanliga fall gilla de här 3 passen för har tröttnat lite på de, men nu när det var ett sånt tag sen så var det riktigt kul! =)
om typ 20 min så börjar Beck på 4:an. har sett filmen 1000 gånger, men alltid kul och se igen ;p så nu ska jag gå och byta om till lite mysigare kläder, sitter i kjolen & en t-shirt för jag har precis provat det som jag köpte i skövde.

Sov gott om vi inte hörs efter filmen



En kvinna blir brutalt överfallen under en cykeltur i skogen. Hon sliter sig loss och under flykten lyckas hon sätta på sin mobiltelefon och få kontakt med sin chockade man. Hon tappar telefonen och maktlös tvingas maken lyssna till det brutala överfallet och hustruns förtvivlade skrik. Ungefär samtidigt hittar man en kvinnas lik, i samband med utredningen av mordet dyker det upp ett telefonnummer. Ett nummer som stämmer överrens med en annons på en begagnad soffa.

träningsdags

nu har vi kommit hem från skövde, köpte en svart midje kjol som jag nu har letat efter ett tag, så det var kul att jag hittade en =)
snart ska jag iväg till form och träna, (Core, Styrka, spinning), 3x30min , ska bli mycket härligt, har inte tränat något på en hel vecka nu..

Hejdå


                    ungefär som den på bilden, men inte riktigt.

Skövde

God Morgon!

nu sitter jag och äter frukost. har precis duschat och gjort iordning mig. Nu ska jag strax till Skövde mamma, cecilia & camilla, inte för jag har något att handla men kanske alltid hittar något! ;) Hade tänkt att jag ska övningsköra också, har inte gjort det på hela veckan nu!

Ha en bra dag =)

seg dag...

God Kväll!

det har inte blivit någon uppdatering här idag. Har inte haft något att skriva om eftersom dagen har bestått av att inte göra något! =) men ja, ha en trevlig kväll iallafall!

Hejdå!


Kvällens outfit



Grå stickad kofta: Vero Moda
Vitt linne: GinaTricot
Blå jeans: Bik Bok

ändrade planer

ja, det blev inte som planerat direkt..
jag åkte in med mina systrar till mamma & pappa som var med familjen lans (ove Annika och caroline) :) satt först lite på pizzerian ett tag, de hade redan ätit så vi åkte nästan direkt där ifrån, & dom har en sån där bil? ( amrikanere)?, elr vad de kallas ?;p jaja. så vi åkte ialla fall typ 3 varv. sen åkte vi hemmåt. så nu kom jag nyss hem och sitter nu och kollar på en film:)

Crusing!

Hejsan på er!

idag är det crusing. så ikväll ska jag in till stan med änsålänge Ann-Christine och Johanna. sen kanske amanda ska med också :D lär bli väldigt kul=)
Nu ska jag äta middag sen tänkte jag sola lite, solen är ju framme med det är lite blåsigt så vi får se!
Ha en bra dag

.

haha, kolla på det här! :D



.

Hejsan =)

i kväll så har vi grillat, ätit lite efterätt, pratat och haft det mysigt.
Jag, camilla, robin & johan kollade på Snålvatten & jäkelskap på 4:an en stund, han dag-otto är ju bara för härlig med sina kommentarer!

nu ska jag gå & sova, så God Natt på er!




.

Hejsan!

nu har Annelie och Alwin varit här.=) Annelie är mammas kusin så Alwin är vår syssling.
Ikväll runt halv 7 så kommer det lite annat folk hit. =)
Nu ska jag ta & vila en stund, blev ju bara att sova i 4 ½ timme i natt..






24/7-09

lite nattbloggning här då. jag har spenderat min kväll åt att för det mesta ligga och kolla på lite andra avenyn bakom scenen klipp :) nu är kl kvart i 3 & kl 10 imorgon bitti så ska vi få  främmat så det blir inte så många timmars sömn.. så måste väll sova nu då!
god natt

.

blev klar för ett tag sen med garderoben det tog mig 2 timmar att gå igenom allt.. som tur var så fick jag lite hjälp av camilla =) jag han även med att städa mitt rum, så det var ju bra!



eftersom camilla var så snäll & hjälpte mig så gjorde jag smoothie till oss.
Receptet på den är:
- några stycken djupfrysta jordgubbar
- ca 2 msk turkisk youghurt
- Vaniljglass
- ca 1 dl mjölk


.

Hej !
vet ni vad jag ska göra nu!? jag ska ta ut alla mina kläder från garderoben, vilket är en hel del och sedan gå igenom och prova allt! låter det inte kul ?:) haha.


.

Titta på den här underbart fina bilden jag hittade igår när vi gick igenom lite gammla kort!
På bilden är det Caroline L, Jag & Emilia (tror jag hon heter). det är ifrån när vi var på fuerteventura 1999 och red på domedarer =)


.

Godmorgon på er!
 
idag vaknade jag runt 11 någon gång. gjode lite frukost och satte mig vid TV och kollade på en film. Vädret ute är ju inte på topp idag direkt , så det får väll bli en inne dag med massa film & sånt =)



.

Hejsan!
min dag idag var rätt lugn, har inte gjort något specielt alls.
jag tyckar att dagarna går så fort. nu är det bara 4 veckor kvar till att skolan börjar, till att gymnasiet börjar! ;) tiden går fort. men nu känns det som att den kan göra det när det ändå är sånt här dött höst väder i sverige mitt i sommaren. aja får hoppas på att vädret blir lite bättre iallafall nu det sista.
Jag åker ju till Tunisien veckan innan skolan börjar så lite av sommarvädret kommer jag ju få iallafall ! :)
ha det bra! & sov gott!

/c

23/7-09


jaha, då har jag börjat blogga då! tänkt på det här med att starta en blogg ett tag, men det har aldrig blivit av riktigt.
jag var på gång en annan dag för ett tag sen. men nu ska jag allt börja blogga ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0