Söndag

söndag idag, igen! det har redan gått tre veckor sedan skolan började efter jullovet. tiden går hemskt fort men inte gör det mig nått att det blir sommar snart :)

idag är det även tre veckor som jag inte har ätit godis på. tänker inte börja med det heller, iallafall inte förrens mars / april, sen får vi se ;)

just nu ligger jag i sägen och ser på i en annan del av köping. sen senare ikväll blir det att se wallander filmen innan frosten. har säkert sett den tusen gånger men den går alltid se igen.


Musik

lite ny musik igen då:


Lady GaGa - Starstruck Feat. Flo Rida


Mysto & Pizzi - Somebody's Watching Me


Bad Boys - Alexandra Burke


Space Cowboy ft. Paradiso Girls - Falling Down


Owl City - Fireflies


300110

kvällen har spenderats hos cecilia. har fått riktigt god mat, trerätters också :) har även sett på robinson finalen. inte för jag hade någon favorit, men jag kan inte säga att jag tyckte att rätt vinnare vann.

annars idag så har jag inte gjort något speciellt. sov till halv ett eftersom varje natt denna veckan har det blivit max 6 timmars sömn. så jag kände att det var behövligt!


Han i blått vann!

290110


Grattis Pappa på födelsedagen! :)

en lektion med HP09b


Ålle 22/1-10

bilderna är ifrån ålle i fredags






Camilla 20 år!


GRATTIS PÅ DIN 20 ÅRSDAG! <3

Blond

jag kollade igenom lite gamla bilder från tiden då jag var blond och märkte att jag passar mycket bättre som blondhårig. så fort den bruna färgen jag har i nu börjar gå ur så lägger jag i blonda slingor!


230110

kvällen igår blev bra tillslut. kom hem vid halv 3. åt och sen kunde jag inte somna så idag vakna jag inte förrens vid 12.

idag har jag stor städat mitt rum. verkligen behövligt var det! snart ska jag färga camillas hår sen ska jag inte göra nått mer på hela dagen, sköönt!


210110

åkte till skara idag igen för att presentera oss för apu platsen. som tur va så var han vi skulle träffa där idag så nu är allt klart och bestämt. känns oerhört skönt!

imorgon är det företagsekonomi prov, känns hyffsat iallafall. får läsa lite till innan jag går lägger mig.
imorgon är det även ålle, även fast nästan allt är oklart hur det blir just nu så känner jag på mig att kvällen kommer bli bra :)


apu platsen V. 9-10 med Ann-Christine
kommer bli riktigt bra!

Spinning

första spinning passet sen i början av november. lär kännas i benen imorgon!


Snabba cash

just nu är jag trött & har väldans huvudvärk. kom precis hem från skara där jag & ann-christine var för att försöka hitta praktik plats. just nu ser det inte så ljust ut eftersom det var fullt där vi hade tänkt, så får ta tag i det imorgon / torsdag..

nu ska jag sova en timme sen blir det bio med systrarna.


180110

hurtig som jag är så blev det en sväng på skidorna idag också. använder skidorna nu när det är snö istället för att springa, men hoppas mer på att snön försvinner snart.





imorgon är det en liten sovmorgon och sen slutar vi igentligen 10.35 fast duktiga som vi ska vara ska vi stanna kvar till turismen för att få klart arbetet som är tills på onsdag. så då slutar vi 13.10. senare på kvällen blir det bio med Cecilia & Camilla, Snabba cash :)

äkta/fejk


Matlagning

ikväll så fixade jag maten till familjen. jag gjorde en slags röra med lite av varje i. riktigt bra & gott blev det om jag ska säga det själv!


receptet till det:
- tortilla bröd
- kyckling
- champinjoner
- paprika gul/röd
- gurka
- cream fraiche
- majs
- jordnötter
- äpplen
+ curry krydda & vitlökskrydda


senare gjorde jag även smoothie. även den blev riktigt god! eftersom vi inte hade några bär eller liknande, så hade jag istället i ett äpple, en banan och 2 apelsiner och självklart glass.

Längdskidor

i förmiddags så var jag i Gudhem med Cecilia & Camilla och åkte lite längdskidor. rätt härligt var det faktiskt :)


Fanny 14 år!


Paradis Hotel

både idag och igår har det varit fullt upp hela tiden.

igår: vakna vid 6 (vilket var rätt svårt eftersom jag inte har vänt tillbaks på dygnet), skola vid 8-15.20. ner till stan för att hämta linser, de hade dock inte kommit än. 15.45 var det möte på form tog bara 20 min så jag & mamma åkte handla. sen vid 16.45-17.45 var det träning ( har inte tränat sen 6/11 så nu dagen efter känns det !) hem en snabb sväng för att äta och så sen tillbaka till stan för att klippa mig. när jag kom hem från klippningen så färgade camilla mitt hår, nyansen blev mörkbrun/röd.

idag: vakna runt halv 9 åkte med camilla in till skolan. slutade vid 13.10 då jag mamma åkte och tittade lite i kinnarp efter gardiner och liknande. tillbaka till stan för syndundersökning. eftersom mina nya linser inte har kommit än och de jag har nu är 10 dagar gammla så fick jag med mig ett par 14dagars linser. när jag kom hem sov jag mellan 4 - halv 8 så nu lär jag inte kunna somna ikväll! haha oppps.

just nu: paradis hotel


100110

hade skrivit ett rätt långt inlägg om vad som hänt i helgen men datorn la av och allt försvan och jag orkar /hinner inte skriva om det.

men i korta drag så var jag i göteborg med hanna i lördags. mycket kul :) sen när vi kom hem därifrån så följde hon med mig hem och lite senare kom även ann-christine:) de två sov här & vi hade det mycket skoooj!

imorgon börjar skolan och faktiskt så ser jag lite framemot det!


bilden är ifrån när jag & Hanna åt på restaurang i Göteborg.
muuums vad gott det var!

Klippning & färgning

imorgon kl 10 ska jag klippa mig. blir inget speciellt utan bara toppning eftersom håret är extremt slitet. sen ska jag även färga det mörkare igen. det får bli en gång till mörkt, sen när den färgen har gått ur (dvs om ca 4-6 veckor) så lägger jag i ljusa slingor och blir blond igen nu när det är sommar snart!

070110

den här dagen har varit hemskt seg! vaknade runt halv 2 idag för klockan råkade visst bli 4 i går kväll då jag har börjat titta på one tree hill säsong 6 igen.

vid tre idag var jag inne på form för att säga upp mitt träningskort där men så blev inte fallet. ska fortsätta träna iaf.

nu ska jag sätta musik i öronen och gå ut och springa en sväng.


Taio Cruz - Break Your Heart


Pitbull - Shut It Down ft. Akon


Iyaz - Replay


Madonna feat Lil Wayne - Revolver

Kaaaallt?

fy vad det är kallt ute! runt -15 var det förrut på dagen idag, och nu är det säkert kallare..



just nu:
- stor varm fleacetröja
- gråa leggings
- gråa stickade knästrumpor



vore ju inte helt fel om vintern skulle försvina inom några få dagar och att det först och främst blir vår och att det så snart som möjligt kunde bli sommar och varmt!

kollade igenom USB-minnet och hittade den här bilden från Tunisien:



Borås

idag blev det en tur till Borås med Hanna. skulle åkt vid 10.50 men sälvklart så var tåget försenat en timma, så jag åkte till skövde och där gick vi runt till halv 1 då vi sedan åkte iväg mot Borås. dagen var mycket rolig och hädelserik kan man säga! haha


Nattpromenad


Nyår

nyår blev riktigt bra! träffa hanna vid 3, vi gick till min systers lägenhet och lämna våra saker.
sen gick vi mötte ann-christine vid 4 och då gick vi och köpte med oss en pizza. åt och fixade lite en nyårs musiklista på spotify. sen fixade vi oss och sen kom sofia.
lite senare kom sara och jag kan inte säga annat än att kvällen blev riktigt rolig. sen när vi skulle dra oss mot dagnys kom Edona.
väl på dagnys så var det helt okej, riktigt mycket folk och det är ju aldrig fel :) åkte hem runt halv 3, hanna sov hos mig och vid 4 dagen där efter steg vi upp ur sängen! HAHA

lite bilder från kvällen


Sofia, Ann-christine, Hanna & jag



Sara & Edona


Jag & Ann-Christine


Hanna & Sara


RSS 2.0