Skövde med Amanda

idag blev det skövde med amanda en sväng på dagen. åkte först ut till elins esplanad och jag köpte mig ett par skor :) sen åt vi också där. efter det åkte vi tillbaka till centrum tänkte kolla om det gick en bio som vi skulle kunna tittat på men vi var så trötta så vi bestämde oss för att ta det en annan dag ist ;) vi gick in i commerce lite för jag skulle ha lite produkter till håret och en halsduk. när vi var klara så åkte vi sedan hem!
tack för dagen Amanda <3


fast jag köpte en vit ist!


Ny garderob

pappa och jag gjorde en klädställning så jag kan hänga upp mina kläder istället för de ska ligga vikta i en garderob igår. så här blev det:


Före


efter, + att det ska hänga vitt tyg runt om i taket.

Skolkorten

skolkorten kom med posten idag :) brukar inte de komma några veckor innan jul bara!? ajja, nu är de här fast inte skolkatalogen..




Stockholm & Idolfinalen 2009

idag så bokade jag, camilla & cecilia biljetter till stockholm och till Idol finalen i Globen. den 11 december, gud vad kul det ska bli!! :D


Öppethus

hej

idag var det en snabb dag i skolan. började dagen kl 9 med matte, sen var det kören, mat, & sen sista lektionen som vi fick gå ifrån när vi kände att vi hade kommit igång med ett arbete som vi började med. så vid 1 så gick vi, tog bussen hem. gjorde inte så mycket, övade lite på eng glosorna tills imorgon och gjorde försäljning & service läxan (: sen vid halv 5 kom ann-christine och efter ett tag så tog vi bussen in till stan, fick vänta där på Hanna en liten stund. sen tog vi en buss upp till skolan där det var öppethus för 9:orna. gick runt lite där, sen halv 9 kom camilla så skjussa vi hem ann-christine.
nu ska jag sova.

bara två dagar kvar tills lovet, & då händer det mycket skoj! :D

Sov gott


nya hårfärgen


lite mörkare och lite mer guld/ glansigt

We are the world - Idol 2009



så underbart fint!

guld - brunhårig

camilla färgade mitt hår mörkare igårkväll! (:
tog en bild under tiden, men det verkar som att det inte går att ladda upp den.. :/
så en bild på hur det blev får ni vänta med att se!

IDOL

äntligen helg! fy sjutton vad det är härligt :) det värsta är att det alltid går så fort men snart så är det ju höstlov så det blir bra.

nu är det IDOL och det är michael jacksson tema, kan ju inte bli bättre (y) 

dagen i skolan var helt ok, var lite segt efter maten men det gick det också. fick reda på turism provet som vi hade igår, jag blev nöjd med det. nästa vecka har vi prov i svenska och företagsekonomi + att jag måsta börja med boken som vi läser i svenskan, började för nån vecka sen man har aldrig kommit in i den så nu idag började jag om och än så länge går det bra, haha ;) 

ha en bra fredagskväll


 


14 Oktober

tänkte bara säga lite kort att dagen har varit bra och riktigt rolig!

just nu pluggar jag på turism provet som är tills imorgon. under veckan så har jag fått reda på tre andra prov och måste bara säga att jag är riktigt nöjd över de, får hoppas på att det går lika bra imorgon! :)

snart så börjar fotbollen, Sverige -Albanien. nu måste sverige bara vinna och malta spela oavgjort MINST mot Portugal!

ha en bra kväll


?

mormor & morfar var här tidigare idag och åt middag och kollade på Tunisien filmen och korten vilket de inte hade gjort än och då såg jag mitt blonda hår, och blev då osäker på om jag ska färga det mörkare eller om jag ska gå över till blond igen!? eller färga det mörkare nu och sen ljusare fram i Febuari/ mars?  




Film helg

hejhej =)

helgen är i stort sett redan över. och det har varit en riktigt skön helg!
har för det mesta sett på film & så. i fredags kväll så såg jag och camilla på scream 1 & nu snart ska vi se på 2:an och senare ikväll kanske även på 3:an. igår kväll innan jag somna så kollade jag på mamma mia, riktigt bra film det! :) kl 6 idag så är det one tree hill som man inte får missa.

ha en bra kväll


Oktober

om en och en halv månad är det advent!? usch vad nära det låter!

tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg, det händer ju inte så ofta.. :P
helgen var tänkt att den skulle vara lugn och att det inte skulle hända så mycket men det gjorde det!

fredag: slutade kl 14.00, 14.30 skulle jag och cecilia vara på vårdcentralen för att ta den sista sprutan för vår vaccenation. sen när det var klart så kom camilla och hämtade mig och vi gjorde några ärenden i stan. sen hem och kvällen var lugn, vi åt riktigt god mat på kvällen också!

Lördag: planerade att sova väldigt länge, men sov nog lite för länge än vad tänkt, vaknade vid 1-2 ngn gång så det kändes som halva dagen hade gått. var ute en liten stund på dagen sen på kvällen så skulle mamma och pappa bort och jag, camilla & cecilia skulle ha filmkväll med pizza & ben & jerry´s. camilla åker in till stan för att köpa detta ,hyra filmen och hämta cecilia men sen ringer de och säger att cecilia inte mår bra så vi år åka in till KSS. blev kvar där till 12, när vi kom hem så kollade jag klart på filmen 17 again. mycket bra film =) sen somnade jag vid 3 ngn gång.

Söndag: Vaknade även här vid 2-3. satt och kollade på gammla avsnitt från idol, hollywoodfruarna, andra avenyn m.m. på kvällen kollade jag på one tree hill och kromisarien av havet? sen när den var slut så övade jag lite på matte provet som var idag. sen när jag övat klart så kollade jag på körslaget som slutade vid 2 någon gång. somnade rätt sent och gick upp vid 6 så det blev knappt 5 timmar sömn där..

Måndag: matteprov driket kl 8. kändes rätt bra. första delen var hyffsat lätt men andra var lite klurigare..  sen var det några lektioner sen idrotten, har nog aldrig haft en sån rolig idrottslektion någonsin!! haha :D jag & ann-christine är bäst på badminton! när jag kom hem från skolan så kollade jag på filmen because I said so sen gjorde jag klart interjuvn som vi har tills imorgon.

nu ska jag snart åka med cecilia in till stan för att sova där i natt så jag slipper att antingen ta den tidiga bussen så jag får sitta i skolan i ca 1 h eller ta den bussen så jag missar mentorstiden. så då blir det en liten sovmorgon iaf (y)

Sov gott på er

RSS 2.0