29 mars

sjuuuuuuuk!

usch usch, fast nu börjar det bli mycket bättre och jag har helt plötsligt överskotts energi. motsattsen till igår minst sagt.

17 år!


24 mars

imorse när jag åkte hemifrån så var mitt rum helt kaos. det låg kläder överallt och dammigt och stökigt på alla sätt och vis. när jag kom hem idag så visade det sig att camilla hade hängt upp alla kläder, dammat, damsugit, bytt lakan och gjort det jätte fint i mitt rum!

ett stort tack till cmaillla :D

musik i rutan

hela veckan ända sen i söndags har bestått av att öva in för konserterna som va idag och är imorgon. de två som var idag gick helt okej, får hoppas på att de fyra som är imorgon går lika bra om inte bättre!



21 mars




konstigt nog så vakna jag redan vid 9 imorse. fast det var rätt skönt för då behöver jag inte stressa. om en timme så åker jag iväg till stan och har körövning till kl 18.00.

så blev det

det är fortfarande blött så nu när det har torkat så är det ljusare!


Lördagsmys

nu har camilla precis slingat mitt hår blondare. snart kommer cecilia med pizza så då blir det käka det och se på Tv:n.
förrut idag så gjorde jag även chokladbollar och idag har vi äntligten beställt ifrån H&M, så just nu kan det inte bli så mycket bättre! eller jo det kan det men, hehe.

imorgon blir det gå upp rätt tidigt eftersom det är kör-övning hela dagen.


vecka 11

har inte bloggat under hela veckan så här kommer en snabb sammanfattning:

måndag: idag var det studiedag. så jag åkte iväg till skövde runt två och träffade Hanna. mycket kul hade vi, åkte bla ut till elins esplanad och kolla där, åt bullar på on off m.m. ! haha

tisdag: skola igen för första gången på 2 veckor och det var helt okej. efter skolan åkte jag med Hanna till skövde och jag köpte mig ett par nya skor, det blev vita converse :) ett stort minus för denna dagen: ann-christine blev sjuk!

onsdag: åter igen skola. efter skolan följde hanna med mig hem en sväng. sen åkte vi till skara och såg lite på Mop:s konsert.

torsdag: skola som vanligt. på den långa håltimman så hade jag tid hos tandläkarn. helt onödigt eftersom de inte gjorde något åt det ( jag har en tand som skaver..) sen efter skolan hände det inte så mycket mer än att jag läste på provet som var tills fredagen.

fredag: äntliiiiigen fredag! skolan gick hyffsat fort. efter skolan, i sista sekund, så bestämmde jag och hanna att jag skulle med till skövde!, haha. blev några varv på stan sen hem till henne. mamma och pappa kom och hämta mig vid sju och på kvällen blev det kyckling och kladdkaka med familjen! mummms :)


Muuuums!


varm chocklad med grädde & strössel!

13 mars 2010

kvällen spenderades med Hanna och Ann-christine här hemma hos mig. vi åt tacos och kollade på melodifestivalen, som för övrigt slutade helt fel! usch säger jag bara..

sen var vi även ute en sväng och hade kul i snön. haha




sista dagen på praktiken

då var sista dagen på coop forum gjord. känns rätt skönt på ett sätt men ändå lite tråkigt på ett annat sätt. just nu när man kommit in i det och lärt sig hur det funkar så tar det slut. men aja, det har iallafal varit två jätte bra veckor och kommer sakna det lite ! hehe



detta fick vi när vi sluta:



9 mars 2010

lång men bra dag!

nu blir det övningköra in till cecilia. har inte kört sen början av november så vi få se hur det går ! haha


7 mars 2010

en vecka till på apu:n



lika kul varje gång!

hahahahahahahahahaha



jag & camilla

6 mars

första veckan på apu:n avklarad, en vecka kvar!


kvällen i går spenderade jag med hanna, mycket kul :)
idag händer inte så mycket. vakna vid 2, var ute på en promenad och sen ikväll blir det pizza och melodifestivalen.

ha det fint

är våren på väg?

det känndes riktigt så idag iallafall om man bortser från all snö.
när jag & ann-christine stod ute på kafferasten i eftermiddags så sken solen så starkt och varmt att man nästan skulle kunna tro att det va vår! åhh så härligt :)


Ballerina kex

kan va favoriten nr 1 just nu!


Kids - MGMT



(spela högt annars är den inte bra)!

Coop Forum

det har gått två dagar på praktiken. än så läng har det varit riktigt kul men väldigt jobbigt. igår när jag kom hem somna jag i soffan efter varit hemma endast 5 min och sov sedan till halv 8 och var fortfarande ändå jätte trött. men nu är  det bara 8 dagar kvar så det ska nog gå fint ! :)


RSS 2.0