Ullared

som vanlig så får jag väl säga att det är väldigt dåligt med upptaderingen här..
det händer inte så värst mycket på dagarna mer än skolan, och en del skolarbete till det!

nu i helgen så har det iallafall hänt endel, som te x i fredag så åkte jag & ann-christine till skövde för att shoppa & så. åt även jätte god mat på gräddhyllan, kyckling filé klyftpotatis och ceasar sallad. sen lite senare mot kvällen så kom även amanda så gick vi på bio, flickan som lekte med elden. mycket bra film det där och blev lite rätt några gånger så det var kul =)
sen på lördagen så klippte jag gräset en stund annars hände det knappt ngt vilket vart rätt skönt.
på söndagen så hade vi planerat in att vi skulle åka till Ullared vilket vi även gjorde.
på bilden sen ser ni vad jag bl.a köpte.

på torsdag är det en ny månad! Oktober redan, känns lite sisådär att allting har gått så fort :o men hösten är mysig så det gör inte så mycket bara vi slipper regn och blåsten!
& det är även marknaden på torsdag så då ska vi ut på en av lektionerna och göra ett uppdrag nere på torget sen tillbaka till skolan för att ha vårat första prov någonsin i HP09b i engelska.


Bild 1: Stor svart sov t-shirt
Bild 2: Svart midje "jacka"
Bild 3: Vanligt bas boxarlinne
Bild 4: axelväska, 3 boxer trosor, 3 strumpbyxor
Bild 5: Vanilj färgad stickat t-shirt
Bild 6: Skinjacka
Bild 7: 1 par svarta jeans leggings & 1 par mörkgrå jeans leggings

Mössebergsbagarn

idag hade vi sov morgon till kl kvart i 11, vilket var mycket härligt=)
dagen började med att jag tänkte ta bussen in till stan, men sen så ville ann-christine att jag skulle åka moped med henne in till skolan. men sen funkade inte hennes moped & bussen hade redan gått då så morfar var snäll och skjussade in mig. väl i skolan så var det bara en kort samling sen gick vi till mössebergsbagarn. först fick vi sitta och lyssna lite på han sen delade vi upp oss i två grupper. min grupp började med att fika och sen gick vi en rundtur inne i bageriet.

sen i skolan hade vi mat och 2 lektioner. slutade halv 3 så jag och hanna tog en buss ner till rese och fick vänta där i ca 40 min...

Ha det bra


Linda, Ann-Christine, Sara, Hanna, Edona, Jag
haha, bilden är rätt rolig! vi var tvunga att ha de här kläderna när vi var inne i bageriet.

Ålle Igår =)

Hejsan!

hoppas allt är bra med er! med mig är det super :)
det var ett bra tag sen jag skrev. (vilket det brukar vara mellan varje inlägg men)..
igår var det ålle, var med Hanna, Edona & Sara! roliga tjejer det där :D först var vi hemma hos edona och fixade och så, sen tog vi bussen in till stan sen vidare till terrassen. dansade och träffade mycket roligt folk hela kvällen lång.. var hemma vid halv 3 ngn gång.

Idag så har jag knappt gjort ngt. jag & mamma har för det mesta varit hemma själva. har typ sett på tre filmer, ätit pizza och lite så :)

imorgon är inget planerat änsålänge förutom one tree hill såklart ;) haha!

& förresten så har den bruna toningen så gott som gått ur mitt hår nästan nu så jag funderar på ifall jag ska lägga i lite mer mörkbruna slingor eller om jag ska gå tillbaka till det blonda och lägga i lite ljusare slingor ist? :/ hmm?

Ha det så bra


Blondin eller Brunnett?

Orientering

idag var det orientering som stod på schemat... mycket onödigt om ni frågar mig. jag & hanna var ett lag, vi klarade det utmärkt får jag väll säga! hahah ;) vi tappade våran lapp som man skulle stämpla på så vi fick gå tillbaka och då är det självklart att vi var tvugna att fortsätta men vi behövde inte börja om helt eftersom de trodde på oss när vi sa att vi redan hade tagit 6 kontroller, så det var ju bra!

sen så var vi alla så snabba tillbaka till skolan så det blev att vi skulle ha två lektioner, men eftersom vi har samma lärare på de lektionerna så slog vi ihop den till en och när man var klar ( vi gör powerpointar om ett projekt vi har gjort) så fick man sluta =)

tills imorgon har vi engelska glosor verb, så det måste jag öva på nu

Ha det bra


säsongstart på One Tree Hill!!

yeeey!! :D:D nu äntligen drar det igång!

tänkte bara skriva ett kort litet inlägg, är lite stressad. men ialla fall så ska jag bara göra iordning lite här hemma sen ska jag sätta mig och kolla på one tree hill såklart! sen efter det så ska jag in till cecilia, sover även där inatt så får jag en liten sovmorgon (y)

ha det fint alla & se till att kolla på one tree hill nu på 5:an 18.05 ;)


Redan helg

ojoj, veckorna går läskigt fort asså! det känns som inte alls länge sen jag skrev ett inlägg om att nu var det helg igen.. aja, nu är det fredag och jag börjar denna helg med ett träningspass på form! =) kl 17.30 ska jag och mamma in och träna easyline!

men iallafall så var dagen riktigt bra! Ann-Christine & Hanna är ju bara för härliga människor :D
hade bara tre lektioner, igentligen 4 men den fjärde skulle vi göra ett uppdrag på i en affär, och det uppdraget gjorde jag & några andra igår på håltimmen så vi fick sluta en timma tidigare :) 

ha en bra helg allihopa

Dålig dag...

hej hej!

usch, det här har inte varit en bra dag alls. när jag vaknade imorse var jag jätte seg, kl var runt 7. mamma skjussade in mig till skolan och jag kom dit i sista minut, men jag hann! hade tre lektioner sen var det idrott. som alltid så börjar vi med att springa slingan, när vi vara klara med det mådde jag helt uselt. yr, illamående, benen bara skakade och ja, det var inte alls kul! så jag duschade och åt lite mat sen åkte jag hem runt 1. gick och la mig med en gång och sov sen till 8 så nu känner jag mig hyffsat okej iallafall (:
snart, eller senare ikväll, tror det var kl 10 så ska jag se på det nya pogramet på 5:an, Roast på berns. verkar vara ett roligt pogram, Björn Gustafsson är ju med idag också!




bilden är från igårkväll när vi badade badtunna och drack cappucino daim =)

grymt bra avslut!


BRA JOBBAT SVERIGE!





Klockan hade tickat fram ett par sekunder över tilläggstiden när det fullständigt osannolika inträffade.
Zlatan Ibrahimovic drev bollen framför sig, fick en hopträff med den utrusande målvakten och stötte in 2-1 mot Ungern. Klockan stod på 93.08.
Därmed fixade han en repris på sitt succémål på samma arena 2005.

-Det var fantastiskt. Fotboll är konstigt, säger assisterande förbundskaptenen Roland Andersson upphetsat till TV8. -Vi förtjänade det efter alla våra chanser.

Zlatan: "Vi skulle bara vinna"

Efter ännu ett klassiskt mål hyllades Zlatan Ibrahimovic framför den högljudda svenska klacken i Budapest.

-Vi skulle bara vinna matchen, säger Zlatan: -Jag fick en chans som jag brukar få och det blev mål även om det förra målet (i Budapest) var snyggare, fortsätter han.


låt tips


Big Ali ft. Dollarman - Hit The Floor


Will.i.am - Heartbreaker


If You Tolerate This Your Children Will Be Next - Manic Street Preachers


Yves LaRock - Rise Up


Keeps Getting Better- Christina Aguilera


Salem - Astronaut


Lars Winnerbäck - Jag får liksom ingen ordning


Pitbull - Hotel Room Service

Kräftskiva

god kväll på er.

nu är det fredag vilket är riktigt härligt! inte för att vi direkt har gjort så mycket i skolan denna veckan men jag är ändå skit trött verkligen..

nu i kväll så har vi haft kräftskiva. visst, jag tycker det är gott. men inte riktigt min grej det där med att sitta och skala och så ;P men ajja, ni får ha en bra helg! =)


TV-serier!

man märker verkligen att hösten är på väg pågrund av att nu börjar alla serier igen =)


Svettigt!

puuh, nu är jag hemma igen. easyline var nog bland det jobbigaste på länge.
nu blir det först ta en lång dusch sen äta något och en se på en film och sen sova =)

Easy Line

Hejsan Hejsan!

ett tag sen jag uppdaterade, men det har inte hänt så mycket mer än skolan.
jag har börjat trivas lite i min nya frisyr /hårfärg, men får se hur länge jag har kvar det.

nu ska jag iväg på ett nytt pass på form som heter easyline. prövade på det lite igår så det ska nog bli kul=)

ha det bra


blondin till brunett



FÖRE


EFTER (mörkare i verkligheten)

RSS 2.0