Lussekatter

just nu håller jag & mamma på med at baka lussekatter (: smarrigt!


100 inlägg

detta är inlägg nr 100 på 5 månader. ojsan ojsan , detta måste bli bättre med uppdaderingen!

gamla bilder

det gick tillslut att få över de gamla bilderna till datorn. här är 11 av 400 ;)


sommaren 2008


smögen 2008


det sista konfa lägret i Skaga 2008


jag i lugg 2008


konfirmationen 2008


Fanny


Amanda


jag fick glasögon


cecilia, jag & camilla


fy för mobiltelefoner

sitter med fyra olika mobiltelefoner framför mig i hopp om att kunna lägga över alla mina gamla bilder från min förra telefon. en mobil bara dör hela tiden även fast den är laddad, en annan kan man inte föra över de till datorn, en kan ha minneskortet i sig men inte öppna bilderna i telefonen och den sista är helt för gammal för att göra nått på!

usch vad jag inte gillar när det inte funkar med en gång!


Bowling, Advenstkonsert, Skövde

onsdag: hela förmiddagen var det friluftsdag. för mig stod det bowling på schemat. började med en liten promenad ner till resecentrum sen till bowlingen. bowlingen var helt ok, kanske inte det roligaste men. haha. på kvällen så åkte jag & camilla till skövde och såg på bio, New moon! riktigt bra film :)



torsdag: idag så skulle vi ta svininfluensan sprutan. aj så ont det gjorde efteråt ( har fortfarande ont)! kände mig inte riktigt frisk på hela dagen, yr huvudvärk & illamående! usch usch. sen efter skolan så var det övning inför kvällen i ca en timma. efter körövningen åkte jag & Hanna ner till stan för att äta sen till Cecilia för att göra oss iordning inför kvällen. sen kl 7 så var det adventskonserten, det gick hyffsat bra men det var riktigt varmt..



fredag: började kvart i 8 med ännu 2 till konserter. först för ållebergsgymnasiet & sen för åttagårsskolan. sen var det bara två lektioner kvar men det gick rätt fort. efter skolan åkte jag & hanna till skövde. gick först lite i affärer och sen åkte vi ut till media markt där Nicklas & robin bengtsson från Idol skulle sjunga.




sammanfattning av vad som hänt..

som vanligt går det flera dagar/veckor mellan inläggen. men nu ska jag dra en snabb sammanfattning av det jag kommer ihåg:
fredags:
först skola på dagen, sen hem & gjorde inte så mycket såg på idol och lite så..
lördags: vaknade vid havl 10, färgade håret lite mörkare/guldigare var meningen men skillnaden blev inte så stor. vid 5 så åkte jag in till stan där Hanna väntade på mig. vi gick till oden cup där vi träffade sara & edona och lite senare Gabriella. sen träffa vi även Sofia. oden cup var väl kul, har nog aldrig sett så mycket på fotboll någonsin! haha
söndag: vi stannade på oden cup hela natten så när kl var 9 på morgonen på söndag så var vi rätt trötta så då åkte vi hem. gick och sov vid halv 11 så det blev ett helt dygn vaken där! men aja det var det värt för kul hade vi iallafall :)
måndag: skolan, hade en extra körövning eftersom det är advents uppvisning på torsdag/fredag
tisdag: studiedag idag så tog en lång och härlig sovmorgon, var ute och gick en liten promenad med fanny och sen så har det inte hänt så mycket!


bild från hur jag såg ut på oden cup. kan ju säga att efter en hel natt vaken så såg jag ju inte ut så här längre! :P

bilder från förr

kollade igenom bilderna på bilddagboken förrut & hittade lite roliga bilder!



amanda & jag 2007



suzanne, amanda, sofa, jag & julia 2008


jag, julia, emelie & amanda 2007


mina ögon


7:an


8:an


9:an


Sjuk!

nu har jag varit sjuk hela veckan :(men har ändå varit i skolan för så farligt har det inte varit men idag kände jag att jag inte skulle klara av hela dagen så åkte in kl 8 på morgonen för att göra matte provet som var tills idag sen efter det så åkte jag hem. såg på två filmer sen har jag sovit halva dagen så nu känner jag mig lite bättre!

imorgon är det fredag (igen), oj vad det går fort!? redan om två helgar så är det 1:advent =)


SNÖ




En Shopaholic i NEW YORK

har inte skrivit sen lovet, men iaf så var lovet mycket bra och härligt! :)

tills på fredag så ska vi ha läst en roman, har kommit lite mer än hälften så förhoppningsvis blir jag klar idag och kan skriva recensionen imorgon. så nu ska jag läsa hela kvällen...


RSS 2.0