Gott Nytt År!


Skövde med familjen. Bowling med släkten

runt 2 så åkte vi till skövde. jag köpte inte något och stressigt var det hela tiden. sen vid 6 var det fort hem för att byta om och göra sig iordning lite sen strax innan 7 var vi vid bowlingen där släkten väntade. spelade i två timmar vilket gjorde att jag fick rejält ont i tummen och att två naglar fläktes.. men aja, kul var det ju iaf :)

imorgon blir det att vara med Hanna :D




Göteborg

kan inte säga att det var någon direkt rea!, eller rea var det ju i och försig men bara på kläder som man inte köper? alltså konstiga kläder:s så det blev bara ett par skor & en skjort/klänning. men annars var dagen rolig och bra med Hanna och Ann-Christine :)

imorgon blir det en sväng till skövde med familjen och sen på kvällen bowling med släkten/kusinerna :)



sov även i inbackadeflätor inatt. vilket resulterade afro liknande hår så jag fick platta ner det lite så såg det skapligt ut!


mellandagsrea

imorgon åker jag till Göteborg med Hanna och Ann-Christine ihopp om att hitta lite på mellandagsrean!


Kullerbyttor i snön och badtunna badande

ska bara äta lite först sen blir det rulla sig i snön och sedan bada i badtunnan! :)


just nu: 28 grader

"lysande" tröja



haha, man syns ju verkligen i den iallafall!

25/12-09

orkar inte skriva om vad som har hänt under julen eller vad jag fått mer än att det har varit riktigt bra & mysigt och att jag är riktigt nöjd med det jag fått! :)

så istället får bilderna sammanfatta






GOD JUL


jag kan nått som inte du kan...



Hahaha! (A)

Göteborg

göteborg idag med Hanna :) riktigt kul var det ! faktiskt så var det inte så mycket folk till början, men sen mot slutet blev det bara mer & mer och värst var det på tåget hem! vi fick sitta på golvet vilket även många andra också fick göra för det var propp fulllt!

ikväll har vi ätit lite julskinka & gröt och även tittat på uppersittarkvällen. 200 kr & en lott har vi vunnit, alltid något (y) haha. slog också in julklapparna till de andra för imorgon är det julafton :)


Ha en bra Jul


JULLOV

nu är det jullov! så himla skönt med lite ledigt. julavslutningen idag gick bra och var kul. fast lite jobbigt med tre konserter..

3 dagar kvar till Julafton också. imorgon ska jag , ann-christine & amanda till gudhemsskolan och se på deras julkonsert. ska bli kul & komma tillbaka och se hur de ser ut nuförtiden;) sen på eftetmiddagen ska vi nog till vara en stund.

på onsdag bli det götebog med Hanna och kanske ann-christine :)

ha det bra




19/12-09

dagen har bestått av att julpynta & se på film har även hunnit vara ute på en promenad men usch så kallt det är!
för ngn vecka sen krånglade mitt sim kort till mobilen, men sen fixade jag det men nu är det så igen och det går inte att laga så ska lämna in den. sjukt irriterande!


Julklapps shopping i skövde

efter skolan åkte jag ann-christine och Hanna till skövde. köpa klart alla julklappar vilket jag inte hade börjat med. så nu är det klart :)

3 dagar kvar i skolan sen är det jullov. känns som att det är rätt behövligt nu!






Stockholm

är hemma från Stockholm nu. helgen var helt underbar! 
Fredag: tåget gick 06.04 var i stockholm lite innan 9. gick till hotellt och la in väskorna. sen blev det shopping lite överallt. och även bara gå runt för att titta. sen vid 3 var vi tillbaka på hotellet för att göra oss iordning in för kvällen. lite innan 6 var vi vid Globen. köpte med oss mat till våra platser sen blev det att kolla på Idol ! grymt bra va det, man ser allt från en helt annan vinkel.

Lördag: började med att vi åt hotellfrukosten, vilket är hur gott som helst! sen "städade" vi iording rummet. hela lördagen blev till shopping , köpte lite kläder & annat fast inga julklappar :/ får ta det ngn gång i veckan.sen blev det tåget hem vid 17.00. oj vad jag gillar att åka tåg! iaf när man åker längre sträckor :)

lite bilder från helgen


Fredagen


Lördagen



imorgon blir det ålle! kuul :D

10/12-09


Jönköpingdag

idag var jag i Jönköping, IKEA & A6. hade väl tänkt att köpa julklappar, i alla fall börja. men varken hitta eller orkade leta. istället så köpte jag en tröja/klänning på A6 och en byrå på IKEA.




5/12-09

kvällen bestod av att för det mesta se på idol. om en vecka sitter jag & mina systrar i Globen och ser på finalen.
ikväll åkte Tove ut, hade varit kul om hon och Erik hade stått som finalister men Calle funkar också bra (;


Erik Grönwall


Calle Kristiansson


Tove Östman Styrke

Kulturella Likheter & Skillnader redovisning

idag var det redovisning av veckans arbete. i veckan har HP09a & b haft grupparbete om länder. redovisnigen idag gick till att vi stod vid våra montrar och folk fick komma fram för att ställa frågar m.m.

bilderna kanske inte är i bästa kvalité men det fick bli som det blev.




jag & min grupp ( Linda, Ulrika, Jessica & Jasmine) hade landet Nya Zeeland och så här såg vår monter ut.


RSS 2.0