så jäkla grymt


30 juli

nu är jag hemma från stockholm. det har varit minst sagt helt perfekt! man kan säga att vi har varit med om en hel del, hehe. både bra & dåliga saker men givetvis mest bra saker :D 
tyvärr har jag knappt några bilder men kan skriva lite istället vad som har hänt.

i måndags så åkte jag till hanna och spendera natten där. sen tidigt på tisdag morgon började resan upp till stockholm, lagom pigg men sen gick det utför och jag sov kanske 1,5h i bilen. aja gött vare iaf! sen väl i stockholm så lämna vi in väskorna för att sedan ta en runda på södermalm. när kl var 3 så gick vi tillbaka till hotellet för att fixa oss lite smått inför kvällen. vi tog båten till skansen och var på plats vid allsången i god tid innan de hela skulle börja. rätt bra platser hade vi ändå så de var kanon!
nästa dag blev det shopping typ hela dagen, lite pauser imellan åt bara men sen gick det fint (y) avlustade dagen på gröna lund där de blev lite pinsamt mot slutet men stjärnvinst fick vi iallafall efter nårgra om & men.
sista dagen, i torsdags, så var det inte toppen-väder direkt men vi hann iallafall med en runda i affärerna och en sväng på gamla stan innan det var dags att åka hem.

det här var bara väldigt kort sammanfattat av vad som hände! det var ju en hel del där till också men ;)

det har iallfall varit toppen dagar! :D

bilder från kusten










på väg till Danmark




























hemfärd & dåligt väder..

25 juli

Är hemma nu efter en vecka på kusten. det har varit riktigt härligt, fint väder hela veckan förutom idag när vi skulle åka hem. nu ska jag äta och sen packa lite inför stockholm. kanske lägger ut några bilder från veckan ikväll eller imorgon.

här är iallafall en bild från båten när vi var i Danmark



17 juli

hallåhallå!

sitter här vid datorn när jag igentligen borde packa..
imorgon bär det av till kusten i en vecka med familjen, kommer bli mer än härligt :)
på måndag om en vecka blir det att packa lite igen för att sedan åka till hanna. på tisdag sticker vi iväg till Stockholm i ett par dar :) kommer bli bäst!!

aja ska fortsätta med packningen nu, eller snarare börja med packningen..

har förövrigt haft en hejdundrans bra dag i göteborg med hanna idag. lika kul som vanligt :D

ha det fint



Adrian Lux - Teenage Crime

   

15 juli

märkte att det inte har blivit så mycket bloggande på det senaste. men sommarlovet rullar på och det är riktigt härligt! sticker till kusten i en vecka om två dagar så bättre kan de la inte bli ?


10 juli

toppen väder så jag och familjen sticker iväg till lidköping (blomberg) för att bada!


9 juni

sommaren är bara för härlig!

tre bilder från göteborg/ saltholmen med Hanna :)






shopping i stockholm


  
lindex

¨
HM


gina tricot


HM


Vila


Bik Bok


HM


skopunkten

dagens outfit




4 juli

bilder från när vi hämta camilla:




bilder från stockholm
















3 juli

kom nyss hem ifrån stockholm. det har varit två helt perfekta dagar, lägger in lite bilder imorgon kväll för nu måste jag sova sen tidigt imorgonbitti åker vi till landvetter och hämtar camilla ! :D


1 juli

idag var det en dag med fullt upp typ hela tiden. har hunnit med massor. nu har jag precis städat övervåningen och ska strax börja packa lite smått.

imorgon bär det av till huvudstaden med syster cecilia! <3 kommer bli riktgit kul :)

på söndag kommer camilla hem :D så då åker vi till landvetter för att hämta henne.
har saknat dig jätte mycket! <3

ha det fint



och måste bara säga, fy tusan vad svårt det är att packa när det gäller endast en natt som man ska vara borta och man inte ska ta med sig för mycket! jag tycker det är mycket enklare när det är en vecka...:o


RSS 2.0