24 augusti

då var det över och imorgon börjar skolan!

spenderade min två sista sommarlovsdagar mycket bra. igår var jag med ann-christine på lager 157 och inhandlade både de ena & de andra :) suuuper kul dag!
& idag har jag varit ute och åkte bil med familjen och bara tagit det lungt.


ha det fint,
nu laddar vi för en hel termin med skooola

kräftskiva

har haft en hyffsat lung dag. mormor & morfar har varit här och vi hade kräftskiva, inte för att jag själv äter kräftor och liknande med det man har där till är ju alltid gott!


21 augusti

sista sommarlovsveckan.
känns rätt tråkigt att sommaren i stort sett är över nu och att skolan strax börjar. men sommarlovet har vart helt perfekt!

sen sist, då jag inte har bloggat på ett tag, har det hänt endel, rixfmfestivalen med Hanna och Ann-christine, simmat & lunchat med amanda, hoffmaestro & liseberg med Hanna och en hel del där till. hur kul som helst!




14 augusti

orkar inte skriva vad som har hänt men ialalfall så var det maratonrock ikväll. helt okej kväll :)

imorgon blir det göteborg och rixfm festivalen med Hanna & Ann-Christine, grymt kul.

sov gott


outfit för kvällen


When It Comes




lotta på liseberg





HAHAHAHAHA

6, 7, 8, 9 & 10 augusti

inte bloggat på ett bra tag, men sammanfattar de senasate dagarna lite kort.

i fredags så åkte jag till Hanna. vi gick runt lite i skövde innan vi bestämde oss för att ta en tripp till göteborg. så gjorde vi och när vi kom dit köpte vi oss en pizza och satte oss vid vattnet. trevligt trevligt :)

i lördags mötte jag upp Hanna i falköping så handlade vi lite mat och grejjer. sen åkte vi hem till mig och då kom även Ann-christine :) vi fixade iordning maten, lax, potatis & sås, mycket gott blev det! sen efter det bakade vi en kladdkaka och sedan åt vi den medans vi badade i badtunna. en mycket mysig och trevlig kväll!


bild från i vintras

i söndags så åkte jag, mamma, pappa & morfar till jönköping. var bara inne på IKEA en snabbis eftersom vi endast skulle köpa mina fotöljer. efter det blev det en sväng på A6, åt mat och kollade i lite affärer.

imåndags så blev det ännu en tripp till göteborg med hanna. fast idag så stod lotta på liseberg schemat :) fick köa lite mer denna gången än sist men värt var det iallafall :)



idag, tisdag, så har det inte hänt så mycket. sov till kl 1. sen har jag vart ute en sväng och även bakat en banan-kladdkaka. muuuumsigt!


mike posner - cooler than me


4 augusti

har spenderat min dag i Jönköping. blev först en sväng på A6 fast köpte dock inget. sen vidare in till IKEA, var meningen att jag skulle köpt 2 fotöljer till mitt rum men självklart så var dem slut och skulle inte komma in igen förrens om 2-3 dagar.. typiskt! men ändåså så blev det lite annat skojs :)

när vi kom hem så grejja jag lite i rummet sen hann jag även med en promenad med fanny.

1 Augusti

måste först och främst bara att säga att kvällen igår, crusingen, var helt perfekt. träffa på mycket trevligt folk :)

idag är det första augusti vilket innebär endast 25 dagar kvar till att skolan drar igång igen!
aja, idag har det inte hänt så jätte mycket. spenderade den regninga delen av dagen i sängen fram tills typ kl 3, sen efter det gick jag ut på en lång promenad. var även ute en sväng på hästarna med cecilia, mysigt! sen nu ikväll så har jag fixat och grejjat lite i rummet, håller nämligen på och gör om lite smått :)

nu ska jag strax sova. imorgon bär det av till göteborg med hanna :) och om det blir som planerat så ska vi även på "lotta på liseberg" på kvällen.

ha det fint


RSS 2.0